Workshops

Ontdek hoe onze innovatieve aanpak van bedrijfsbeweging het welzijn van jouw team verbetert en de productiviteit en creativiteit verhoogt. Samen werken we aan een gezondere en actievere werkvloer!

Welke workshop

past bij jouw bedrijf?

Bij Bewegen voor Bedrijven begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met specifieke behoeften en doelen. Daarom bieden we een scala aan workshops die zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende aspecten van teambuilding, welzijn en energiemanagement. Ontdek welke workshop het beste past bij de unieke dynamiek van jouw team en bedrijfscultuur:

De Ultieme Energieboost voor je Team

De 'Energizer' biedt een snelle dosis positieve energie en teambuilding. Met dynamische activiteiten zorgen we voor een boost die de sfeer verhoogt en de teamgeest versterkt.

Stressvermindering met 'Balance'

Wil je de stress op de werkvloer verminderen en een gebalanceerde mindset bevorderen? 'Balance' combineert rustgevende yogaprincipes met praktische stressverlagende technieken.

Teamversterking met 'Bonding'

Voor het verdiepen van teambanden en het creëren van een positieve werksfeer is er 'Bonding'. Ontdek de kracht van dans als een uniek middel om teamcohesie te vergroten.

Samenwerking bevorderen met 'Building'

Verbeter de samenwerking en communicatie binnen het team met 'Building'. Theateroefeningen bieden een innovatieve benadering om essentiële vaardigheden te ontwikkelen en de teamdynamiek te versterken.

Kies de workshop die het beste past bij de behoeften van jouw bedrijf en ontdek hoe Bewegen voor Bedrijven een positieve impact kan hebben op de gezondheid en sfeer op de werkvloer!

Balance | YOGA

Yoga workshop: Leer en Ontspan

  • Leer de basics van yoga: Begin met de fundamenten van yoga, inclusief ademhaling en lichaamsbeweging, ideaal voor beginners.

  • Bureaustoel yoga: Voor degenen die graag op hun werkplek willen deelnemen, bieden we bureaustoel yoga aan, een handige manier om te ontspannen tijdens de werkdag.

Building | THEATER

Theater workshop: Versterk Samenwerking en Communicatie

  • Theatersport Workshop: Leer op een andere en vrolijke manier samenwerken en communiceren met dynamische theatersport spellen. Ideaal voor het opbouwen van teamspirit!
 
  • Trainingsacteren: Behoefte aan verbetering van de communicatievaardigheden binnen je team? Schakel een trainingsacteur in!

''Mijn passie voor beweging omzetten in het helpen van bedrijven. Daar draait Bewegen voor Bedrijven om.''

- Lot van Oeffelt, enthousiaste beweger

Neem een kijkje achter de schermen

Even binnengluren!

Neem een kijkje achter de schermen!

Maak kennis met jouw cursist