Workshops

Ontdek hoe onze innovatieve benadering van bedrijfsbeweging niet alleen het welzijn van uw medewerkers verbetert, maar ook de productiviteit en creativiteit stimuleert. Samen streven we naar een gezondere en actievere toekomst op de werkvloer.

Welke workshop

past bij jouw bedrijf?

Bij Bewegen voor Bedrijven begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met specifieke behoeften en doelen. Daarom bieden we een scala aan workshops die zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende aspecten van teambuilding, welzijn en energiemanagement. Ontdek welke workshop het beste past bij de unieke dynamiek van jouw team en bedrijfscultuur:

De Ultieme Energieboost voor je Team

De 'Energizer' biedt een snelle dosis positieve energie en teambuilding. Met dynamische activiteiten zorgen we voor een boost die de sfeer verhoogt en de teamgeest versterkt.

Stressvermindering met 'Balance'

Wil je de stress op de werkvloer verminderen en een gebalanceerde mindset bevorderen? 'Balance' combineert rustgevende yogaprincipes met praktische stressverlagende technieken.

Teamversterking met 'Bonding'

Voor het verdiepen van teambanden en het creëren van een positieve werksfeer is er 'Bonding'. Ontdek de kracht van dans als een uniek middel om teamcohesie te vergroten.

Samenwerking bevorderen met 'Building'

Verbeter de samenwerking en communicatie binnen het team met 'Building'. Theateroefeningen bieden een innovatieve benadering om essentiële vaardigheden te ontwikkelen en de teamdynamiek te versterken.

Kies de workshop die het beste past bij de behoeften van jouw bedrijf en ontdek hoe Bewegen voor Bedrijven een positieve impact kan hebben op de gezondheid en sfeer op de werkvloer!

Balance Workshop

Yoga Workshop: Leer en Ontspan

  • Leer de basics van yoga: Begin met de fundamenten van yoga, inclusief ademhaling en lichaamsbeweging, ideaal voor beginners.

  • Bureaustoel yoga: Voor degenen die graag op hun werkplek willen deelnemen, bieden we bureaustoel yoga aan, een handige manier om te ontspannen tijdens de werkdag.

Building

Theaterworkshop: Versterk Samenwerking en Communicatie

  • Theatersport Workshop: Leer effectiever samenwerken en communiceren met dynamische theatersportspellen. Perfect voor het opbouwen van teamspirit en het ontwikkelen van communicatievaardigheden.

  • Bedrijfstheater – Een Samenwerking met TweeTonen: Bij onze Bedrijfstheater workshop werken we samen met TweeTonen om eerst een boeiende theatervoorstelling te presenteren, geleid door de getalenteerde Brian Voermans en Lot van Oeffelt. Het is op zo’n manier ontworpen dat het voor elk bedrijf herkenbare elementen bevat. Termen als ‘hierarchische verdeling, circelpraat, overbelast, taakverdelingen, organisatiecultuur en teammanagement’ zijn ons bekend terrein. We brengen de knelpunten op een toegankelijke manier aan het licht en bieden vervolgens creatieve (theater)oefeningen om een sterkere bedrijfscultuur te ontwikkelen

''Mijn passie voor beweging omzetten in het helpen van bedrijven. Daar draait Bewegen voor Bedrijven om.''

- Lot van Oeffelt, enthousiaste beweger

Neem een kijkje achter de schermen!

Even binnengluren!

Neem een kijkje achter de schermen!

Maak kennis met jouw cursist